Alege o comunitate:

Ești aici: SportLocal.ro » Comunitatea din Argeş » Alte sporturi » Bazin de inot pentru copii la Mioveni
6 decembrie 2012, 17:29

Bazin de inot pentru copii la Mioveni 

Bazinul de inot pentru copii de la Mioveni a fost deschis astazi, fiind prezenti la eveniment primarul Ion Georgescu, Carmen Tocala, presedintele ANST precum si alte oficialitati.

Bazinul de Inot de la Mioveni are forma dreptunghiulara, cu latimea de 19,5 m si lungimea de 42 m. Suprafata construita este de 840 m, iar cea desfasurata, de 1.650 m. Valoarea totala a investitiei a fost de 4,86 milioane de lei, echivalentul a 1,2 milioane de euro.

Constructia are parter si etaj, iar bazinul de inot este la etaj pentru ca la parter sint prevazute mai multe spatii anexe. Cladirea este acoperita in bolta cu arce de lemn, iar cuva bazinului are dimensiunile de 25×12,5 m. Adincimea bazinului este cuprinsa intre 1,20 m si 1,80 m, in zona de block starturi.

La parter sunt amenajate grupuri sanitare, dusuri, vestiare pentru fete, baieti si instructori, spatii de depozitare, statie de filtrare, tratare si pompare a apei si un atelier pentru mecanici. Lucrarea s-a realizat in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii si Turismului.

* Precizare SportLocal.ro: Responsabilitatea pentru corectitudinea și originalitatea informațiilor din acest articol aparține în totalitate autorului.

Ți-a plăcut acest articol?
Acest articol a fost scris de către un membru al comunității Sport Local. Îți vom fi recunoscători dacă îl vei recomanda mai departe prietenilor tăi de pe rețelele de socializare!

Sportul local se bazează pe comunitate! Avem nevoie de tine!

Articole similare:

Lasă un comentariu

Trebuie să fii logat pentru a putea lăsa comentarii. Fiecare comentariu aprobat îți aduce 1 punct de reputație.

Dacă nu ai încă un cont creat te poți înregistra cu un simplu click pe butonul de mai jos. Durează doar câteva secunde iar imediat după înregistrare vei putea lăsa comentariul tău la acest articol.